Upplever du tekniska problem med e-tidningen? Anmäl dem här!

Våra e-tidningar används varje dag av tusentals prenumeranter. Men för vissa uppstår ibland problem med tekniken. Det finns mängder av olika enheter och versioner av operativsystem så vi behöver din hjälp för att kunna att felsöka. Ju bättre felrapport du kan ge oss desto större möjlighet har vi att lokalisera och lösa eventuella problem. Tack på förhand för din medverkan.

Vissa fel kan du själv avhjälpa genom att starta om din enhet, installera om e-tidningsappen, kontrollera ditt nätverk och se till att både app och operativsystem är uppdaterade till senaste version.

Har du Samsung-surfplatta – läs detta först!
Har du problem att logga in? – läs detta först!
Upplever du att e-tidningen är långsam? – läs detta först

Felrapport e-tidningen