Upplever du tekniska problem med e-tidningen? Anmäl dem här!

Våra e-tidningar används varje dag av tusentals prenumeranter. Men för vissa uppstår ibland problem med tekniken.

Många fel kan du själv avhjälpa genom att starta om din enhet, installera om e-tidningsappen, kontrollera ditt nätverk och se till att både app och operativsystem är uppdaterade till senaste version. Läs mer.

Men om felet trots det kvarstår så behöver vi din hjälp för att kunna att felsöka. Det finns mängder av olika enheter och versioner av operativsystem så ju bättre felrapport du kan ge oss desto större möjlighet har vi att lokalisera och lösa eventuella problem. Tack på förhand för din medverkan.

Har du Android 9 – läs detta först!
Har du Samsung-surfplatta – läs detta först!
Har du problem att logga in? – läs detta först!
Upplever du att e-tidningen är långsam? – läs detta först

Felrapport e-tidningen