Upplever du tekniska problem med e-tidningen? Anmäl dem här!

I en tidigare undersökning fick vi synpunkter på att nya e-tidningen fungerar mindre bra för vissa användare. Nu behöver vi hjälp med att kartlägga i vilka typer av surfplattor, mobiler och webbläsare som problem uppträder. Var vänlig fyll i så detaljerade uppgifter du kan om hur e-tidningen fungerar just för dig. Tack på förhand för din medverkan.