Hjälp med e-tidningen

E-tidningen är som vanliga papperstidningen fast i digitalt format. Du kan läsa den på dator, surfplatta och i mobil. I webbläsaren eller genom att ladda hem en app till surfplatta eller mobil.

Från 15 september 2018 ligger webbversionen av e-tidningen på en ny modernare plattform med snabbare zoom med piltangenter, bättre läsläge där du kan själv välja textstorlek och typsnitt, artikellista för snabb tillgång, delning och utskrift, snabb sökning i arkivet – och talsyntes.

E-tidningsapparna för IOS och Android använder fortfarande den gamla plattformen men kommer att uppdateras under hösten. Efter ett stort tekniskt haveri 14-17 september är apparna i full funktion igen.

Tryck (klicka) på din tidning för att öppna den. Du kan behöva logga in igen med din e-postadress och ditt lösenord. Använd samma inloggningsuppgifter som på nyhetssajten. Läs om hur du loggar in.

Gå vidare till vår översikt över alla e-tidningar och tryck på “Hjälp&info”-länken under just din tidning för mer information, svar på vanliga frågor, länkar till apparna och kontaktinfo.

Vill du läsa Aftonbladet som e-tidning? Då kan du köpa ett tilläggspaket till din prenumeration för bara 29 kronor i månaden. Läs mer här.

Du kan läsa e-tidningen direkt i din webbläsare (på dator, surfplatta, mobil). Då går du till din nyhetssajt och trycker på länken E-tidning i menyn. Om du inte redan är inloggad behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord när du öppnar e-tidningen första gången.

Mest praktiskt om du har surfplatta eller mobil är att ladda hem e-tidnings-appen (gratis), logga in med användarnamn och lösenord. Då är e.tidningen bara ett klick bort i din enhet. App finns för både Android och IOS.