En del av Bonnier News Local
Meny

Hjälp och info om e-tidningen

E-tidningen är som vanliga papperstidningen fast i digitalt format. Du kan läsa den på dator, surfplatta och i mobil. I webbläsaren eller genom att ladda hem en app till surfplatta eller mobil.

› Vanliga frågor och svar om e-tidningen

› Så loggar du in för att läsa e-tidningen

› Så fungerar e-tidningsplattformen – läs om de nya funktionerna

› Så fungerar e-tidningsappen för Android

› Så fungerar e-tidningsappen för iOS (iPad och iPhone)

› Så funkar webbversionen av e-tidningen

Du behöver logga in med ditt digitala konto för att läsa e-tidningen.  › Läs om hur du loggar in.

Dagens tidning kan du läsa redan från strax efter klockan 1 på natten. Och äldre tidningar har du tillgång till via arkivet.

I nya versionen av vår e-tidningsplattform finns en ”bokhylla” där du även kan hitta bilagor och ibland fler e-tidningar som du kan läsa.

För att läsa i webbläsaren kan du gå till › fagersta-posten.se och trycka på länken ”E-tidning”.

För att ladda hem e-tidningsappen kan du gå till den här länken och därfrån vidare till AppStore (för Apple-enheter) eller Google Play (för Android-enheter).

För att prenumerera, läs om våra nyhetspaket.

Se nedan vanliga frågor och svar om e-tidningen.