Hur läser jag VLT som e-tidning?

Som prenumerant på Fagersta-Posten har du också möjlighet att läsa VLT (Vestmanlands Läns Tidning) som e-tiding varje dag. VLT utkommer som e-tidning alla dagar i veckan.

För att läsa VLT:s e-tidning kan du göra på något av följande sätt:

1. Surfa till fagersta-posten.se och tryck på länken E.tidning.  Du hittar VLT under ”Mer läsning”
  2. Ladda hem appen för den tidning du prenumererar på.  Mer info här.

När du är inloggad med ditt användarnamn och lösenord så kommer du åt både Fagersta-Posten och VLT.