Hur får jag som prenumerant tillgång till e-tidningen?

För att läsa e-tidningen behöver du ha en prenumeration på något av våra paket Komplett, Helg eller Plus Premium (f.d. Digital).

Du behöver dessutom ha inloggningsuppgifter hos Mittmedia med e-postadress och lösenord, det vi kallar ett digitalt konto.

Kontot kopplar ihop din prenumeration med din e-postadress.

Sedan kan du logga in med e-postadress och lösenord och kan läsa din e-tidning.

Läs mer om att logga in eller skapa inloggningsuppgifter under ”Min prenumeration” här på sajten.

När du har inloggningsuppgifter kan du logga in på vår nyhetssajt eller i din e-tidningsapp och välja din e-tidning.

Om du är privatkund med något av paketen Komplett, Helg eller Plus Premium (f.d. Digital) har du tillgång till samtliga 28 dagstidningar som e-tidning.