Hur loggar jag in för att läsa e-tidningen?

Om du läser e-tidningen via din nyhetssajt så trycker du på länken E-tidning och kommer till “bokhyllan” för e-tidningen. Tryck på en utgåva för att få fram inloggnings-rutan. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad.

Läs också: Så fungerar nya e-tidningen

Steg 1. Gå till nyhetssajten och tryck på länken E-tidning
(På bilderna visas gd.se men det fungerar likadant på alla våra sajter)

Steg 2. Du kommer nu till “bokhyllan” som visar den senaste utgåvan av din tidning. Plus en del merläsning. Tryck på tidningen. Eller på “Logga in”-länken överst på sidan.
(På bilden visas Gefle Dagblad men det fungerar likadant på alla våra sajter)

Steg 3. Inloggningsformuläret öppnar sig. Fyll i din e-postadress och lösenord för att logga in. Använd samma inloggningsuppgifter som på nyhetssajten. Om du har glömt ditt lösenord, tryck på länken “Glömt lösenord”. Om du inte ännu har inloggningsuppgifter, tryck på “Skapa konto”.

Steg 4. Du är inloggad och kan läsa e-tidningen.

Problem med inloggningen?

Några har rapporterat problem med inloggningen. Och att de trots att de loggat in får upp ett besked om att “aktivera din prenumeration”

Om detta skulle inträffa kan du testa att logga ut och logga in igen. Gå till kundservice.mittmedia.se och tryck på Logga ut- knappen uppe till höger. Logga sedan in igen.

Har du glömt ditt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan du gå till det här formuläret och mata in din e-postadress. Du får ett svars-mejl och kan välja ett nytt lösenord.

Har du bytt e-postadress?

Om du har bytt e-postadress så du inte längre kommer åt din inloggning kan du få hjälp genom att kontakta kundservice. Välj ärende “Byte av epostadress” i vårt kontaktformulär.

Om du läser e-tidningen i e-tidningsappen så öppnar du appen och trycker på en utgåva. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad.