Hur uppdaterar jag min e-tidningsapp?

Det är viktigt att din e-tidningsapp alltid är uppdaterad till senaste version.

Om du har automatisk uppdatering påslagen i din enhet brukar nya versioner automatiskt laddas ner och installeras. Men automatisk uppdatering kan ibland dröja eller inte fungera, och förutsätter att din enhet är ansluten till wifi (trådlöst nätverk) och fullt laddad.

Du kan uppdatera appen manuellt genom att följa instruktionerna här nedanför.

Om du redan var inloggad behöver du oftast inte logga in på nytt efter en app-uppdatering.

Problem att logga in? Läs mer här.

Uppdatera  manuellt i Android

INFO: Senaste versionen av Android-appen har versionsnummer 7.6.6, finns i Google Play från 19 februari 2019 och innehåller diverse buggfixar och förbättringar.

1. Öppna Google Play
  2. Tryck på ikonen för att öppna panelen med fler val
  3. Tryck på menyvalet för “Mina appar & spel”
  4. Sök upp e-tidningsappen i listan och tryck på “Uppdatera”.

Läs mer om nya e-tidningsappen för Android

Uppdatera manuellt i iOS

1. Öppna “App Store”
  2. Tryck på “Uppdatera”
  3. Sök upp e-tidningsappen i listan över appar och tryck på “Uppdatera”

Läs mer om nya e-tidningsappen för IOS

Mer info om e-tidningen

Frågor och svar om e-tidningen

Här hittar du alla våra e-tidningar