Hur uppdaterar jag min e-tidningsapp?

Vi rullar ut nya e-tidningsappar för Android och IOS på alla våra 28 titlar under november-december 2018.

Du som redan har appen installerad på din enhet kommer i många fall att få din app automatiskt uppdaterad.
(Automatisk uppdatering kan dröja något dygn och kan förutsätta att din enhet är ansluten till wifi (trådlöst nätverk) och fullt laddad.)

Du kan uppdatera appen manuellt genom att följa instruktionerna här nedanför.

När den nya appen laddats ner till din enhet behöver du logga in på nytt med din e-postadress och lösenord. Problem att logga in? Läs mer här.

Uppdatera  manuellt i Android

INFO: Det fel som gjort att Android-appen (version 7.6.1) inte kunde startas i offline-läge är åtgärdat i den senaste versionen av appen (7.6.3) som börjar rullas ut 6 december.

1. Öppna Google Play
  2. Tryck på ikonen för att öppna panelen med fler val
  3. Tryck på menyvalet för “Mina appar & spel”
  4. Sök upp e-tidningsappen i listan och tryck på “Uppdatera”.

Läs mer om nya e-tidningsappen för Android

Uppdatera manuellt i iOS

1. Öppna “App Store”
  2. Tryck på “Uppdatera”
  3. Sök upp e-tidningsappen i listan över appar och tryck på “Uppdatera”

Läs mer om nya e-tidningsappen för IOS

Mer info om e-tidningen

Frågor och svar om e-tidningen

Här hittar du alla våra e-tidningar