Varför finns inte julkryssbilagan som papperstidning?

Din prenumeration innehåller så mycket mer än papperstidningen, kryssbilagan är ett bra sätt att upptäcka e-tidningen och fler mervärden som ingår i din prenumeration. E-tidningen är en digital version av papperstidningen och du bläddrar i den sida för sida på samma sätt som i din papperstidning. Den är enkel att ladda ned och läsa på datorn, surfplattan eller i mobilen – när du vill och var du än befinner dig.