Varför funkar e-tidningsappen dåligt i min Samsung?

Vi har fått in ett flertal felrapporter på nya e-tidningsapparna från användare med Samsung Galaxy Tab.

Det gäller Samsung-modellerna SM-T550 och SM-T555 med Android version 7.1.1.

Nya e-tidningsappen fungerar dåligt vid bläddring och navigering och sidorna upplevs suddiga.

Normalt löser en uppdatering till högre Android-versionen den här typen av problem. Men enligt Samsung går dessa modeller inte att uppgradera till Android 8.

Vår leverantör arbetar med en lösning för just den här modellkombinationen. En del av problemen är åtgärdade i den senaste versionen av appen (7.6.6). Så uppdaterar du din app.

Ett alternativ till appen är att du läser e-tidningen med webbläsare. Läs mer.

Samsung-modellerna SM-T550 och SM-T555 lanserades 2015 med Android 5.0.2.

I nyare modeller av Samsung Galaxy Tab som kan använda Android 8 finns inte det här problemet.