Hur gör jag ett köp i Läsarshoppen?

Steg 1: Gå till www.lasarshoppen.se

Hemsida

Steg 2: Välj det evenemang du är intresserad utav. Om du vet vad evenemanget eller föreställningen heter, kan du använda sökrutan som finns högst upp på hemsidan.

Välj evenemang

Steg 3: Klicka på bilden för mer information om evenemanget.

Steg 4: Fyll i antalet biljetter du vill köpa. Om evenemanget har flera datum och olika orter behöver du välja det också. Klicka sedan ”Köp nu”.

Din kundvagn som finns i högra hörnet av hemsidan uppdateras och du får en överblick om vad som lagts till i den.

Köp biljetter

Steg 5: Om du är nöjd och vill slutföra ditt köp, klickar du på ”Till kassan” som står vid din kundvagn.

Till kassan

Steg 6: Kolla över din varukorg, så att den stämmer.

Varukorg

Steg 7: Välj vilket betalsätt du vill betala beställningen med.

Betalsätt

Steg 8: Fyll i alla stjärnmarkerade fält som finns under Person- och leveransuppgifter.

Person- och leveransuppgifter

Steg 9: Fraktsättet är automatiskt i klickat så där behöver du endast kolla på hur dina biljetter kommer att levereras till dig.

fraktsätt

Steg 10: Klicka i ”Ja, jag godkänner köpvillkoren”.

Användarvillkor

Steg 11: Klicka på ”Skicka beställningen”.

Skicka beställningen

BETALSÄTT

PAYEX

Steg 1: Om du valt att betala via PayEx kommer denna ruta upp. Skriv i dina kortuppgifter och klicka sedan på ”Betala”.

PayEx

Steg 2: Efter du har klickat på ”Betala” kommer du få en bekräftelse skickad till den mejladress du angav i beställningen.

PayEx slutfört

SWISH

Steg 1: Om du har valt Swish som betalsätt så kommer en liten ruta upp efter du har klickat på ”skicka beställningen”.

Om du gör beställningen via telefonen kommer du att få frågan ”vill du öppna sidan i Swish?” Klicka då på öppna.

Via dator:

Swish

Via telefon:

Swish telefon

Steg 2: Gå in i din Swish-app och godkänn sedan betalningen i din Mobilt Bank-id-app.

Swish genomförande

Steg 3: Du har nu genomfört köpet och kommer få en bekräftelse skickad till den mejladress du angav i beställningen.

Swish slutfört

Du hittar din beställning och även orderbekräftelsen på dina sidor.

För att komma till dina sidor går du till www.lasarshoppen.se och väljer din sida. Du behöver vara inloggad för att komma till dina sidor.

Klicka sedan på ”Beställningar”. Där hittar du din beställning och klickar du på ordernumret får du fram orderbekräftelsen.

Nyckelord: Instruktion,Instruktionen, köpa, biljetter, köp, Swish