Vart kan jag se mina beställningar och orderbekräftelsen?

Steg 1: Gå till www.lasarshoppen.se

Steg 2: Klicka på ”Din sida”.

Din sida

Steg 3: Du behöver vara inloggad för att komma vidare till dina sidor. Logga in med den mejladress och lösenord som du har registrerat.

Logga in

Steg 4: Om du är inloggad behöver du bara klicka på ”Din sida”

Inloggad

Steg 5: Klicka på ”Beställningar”.

Här kan du se status på dina ordrar, ändra dina uppgifter med mera.
(OBS! Beställningar som gjordes i gamla Läsarshoppen – före 16 maj 2018 – kan inte visas här)

Dina sidor

Steg 6: Klicka på ordernumret för att få fram orderbekräftelsen.

Beställningar

Steg 7: Om du vill skriva ut din orderbekräftelse, klicka på ”Utskriftsikonen” som du hittar ovanför din orderbekräftelse i högra hörnet.

Orderbekräftelsen

Steg 8: När du har klickat på ”utskriftsikonen” kommer du till en sida där du kan välja att skriva ut orderbekräftelsen.

Skriva ut orderbekräftelsen

Om du skulle vilja spara ner den på din dator kan du klicka på ”avbryt” och sedan högerklicka på orderbekräftelsen. Då får du alternativet att ”spara som”.

Spara orderbekräftelsen på datorn

Nyckelord: Dina sidor, din sida, orderbekräftelse, beställningar, mina sidor, beställning, order, ordrar, min