Hur skaffar jag autogiro?

Som kund har du möjlighet att betala din prenumeration via autogiro. Autogiro innebär månadsvis betalning och dragningen från ditt bankkonto sker den 27:e varje månad. Betalningen är alltid i förskott.

Innan du kan betala via autogiro behöver du lämna ett autogiromedgivande till oss. Det kan ske på två sätt:

1. Ladda hem blanketten för autogiro här nedan. Du fyller i blanketten med dina uppgifter och skickar sedan tillbaka blanketten till oss. Det är viktigt att namn och personnummer stämmer med de som vi har angivna i vårt prenumerationssystem. När vi mottagit autogiromedgivandet tar vi betalt via autogiro, förutsatt att det är godkänt av ekonomiavdelningen.
  2. Du kan också gå in i din internetbank. Du söker fram MittMedia AB, Dala-Demokraten, Länstidningen (i Östersund) eller Tidningen Härjedalen och anger sedan det bankgiro som gäller för din betalning. När vi har fått informationen från banken börjar vi ta betalt.

Om du tidigare haft en prenumeration hos oss och betalat med autogiro behöver vi ett nytt autogiromedgivande från dig om det var längre än 2 månader sedan prenumerationen senast var aktiv. Vi får inte ta autogiromedgivande över telefon eftersom det är uppgifter som kräver en underskrift.

Autogiromedgivande

Klicka här för att ladda ner blanketten för att ansöka om autogiro »