Kan jag logga in med bank-id?

Ja, från februari 2019 är det möjligt att logga in med bank-id på Mittmedias nyhetssajter.

Det innebär en förenkling för en stor del av våra kunder som nu kan välja att logga in med bank-id i stället för e-postadress och lösenord.

Varför införs inloggning med bank-id?

Bank-id är en standardlösning som kan underlätta ett antal lägen för våra kunder. Glömt lösenord är ett av de vanligaste problemen när våra kunder ska ta del av Mittmedias digitala tjänster.

Vad gör den som inte har bank-id?

Det går fortfarande att logga in på det traditionella sättet, med användarnamn och lösenord. Om du vill logga in på traditionellt sätt och glömt lösenordet kan du beställa ett nytt lösenord själv här.

Varför införs bank-id bara på nyhetssajterna och inte i nyhetsappar, e-tidning eller läsarshoppen?

Detta är en första version av bank-id i Mittmedias digitala produkter. Vi börjar där vi kan hjälpa flest, och bygger ut inloggningen så småningom.

Kan alla användare välja att logga in med bank-id?

Alla användare som har ett personnummer kopplat till sin prenumeration kan logga in med bank-id. Det innebär alla papperstidningskunder som aktiverat sitt digitala konto,  kunder med digitalpaket och alla som köpt Plus med Klarna.

Hur loggar andra användare in?

De loggar in på traditionellt sätt med e-postadress och lösenord. Sedan kan de gå till Min Sida och koppla sin prenumeration till sitt personnummer. När personnumret är kopplat till personnumret går det även att logga in med bank-id.

Läs mer om bank-id