Hur gör jag för att se Mittmedia Cup i Folkrace?

Som prenumerant på tidningen behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar från Mittmedia Cup i Folkrace. Sändningarna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på mittmedia.se får du tillgång till alla tävlingar vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.

Har du inloggningsuppgifter?
1. Vad bra! Gå till https://mittmedia.se/logga-in-nu och fyll i inloggningsuppgifterna till ditt konto.
2. Klart! Du behöver bara logga in en gång på din dator, surfplatta eller mobil för att alltid vara inloggad.

Saknar du inloggningsuppgifter?
1. Bara lugn. Börja med att gå in på https://mittmedia.se/logga-in-nu
2. Längst ned finns en länk med texten “Skaffa inloggningsuppgifter här”. Klicka på den och följ instruktionerna.
3. Fyll i personnummer (som användes när du tecknade prenumerationen) eller kundnummer (finns på senaste fakturan) och ditt postnummer. Klicka på “Ok, fortsätt”.
4. Fyll i e-postadress och välj ett lösenord. Det här blir dina inloggningsuppgifter. Fyll i dem och spara. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.
5. Klart!