Vi sänder bandy-VM live!

Följ bandy-VM direkt hos oss – livesändningar och dagliga nyhetsuppdateringar om Sveriges landslag, och vårt uppskattade tv-magasin i form av “Studio Vänersborg” med djupintervjuer av profiler i landslaget.

De här matcherna sänder vi:
► Sverige–Kazakstan från Arena Vänersborg, onsdag 30 januari kl 19.00
► Sveriges semifinal från Arena Vänersborg, fredag 1 februari kl 19.30

Så här gör du för att se matcherna:
Bandypuls ingår för dig som kund och matcherna ser du utan extra kostnad via länkarna ovan eller på bandypuls.se. Använd samma inloggningsuppgifter som till bandypuls.se. Saknar du inloggningsuppgifter? Klicka här »»