Här nedan bokar du som är inloggad kund på Gefle Dagblad familjeannonser till halva priset.
Din annons publiceras på gd.se, i Gefle Dagblad samt på familj.se.

Bokningsstopp. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Bröllop,
Vigda Vigsel

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi sex varianter; en textannons utan bild och sedan fem olika storlekar med bild.
Pris från 150 kr

• Boka din annons med bild »»
• Boka din annons utan bild »»

Dagens ros

Under Dagens ros kan du tacka dem som hjälpt dig vid olyckan, de som hittade den tappade plånboken, hälsningar till personal på vårdinrättningar och skolor samt kärleksfulla ord utan någon som helst särskild anledning. Vi har två olika storlekar.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.
Pris från 50 kr

• Boka din annons »»

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.
Pris från 150 kr

• Boka din annons »»

Födda,
Välkommen
till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Vi har två olika varianter att välja på.
Pris från 125 kr

• Boka din annons med bild »»
• Boka din annons utan bild »»

Förlovning

Har ni eller ska ni förlova er? Berätta om den lyckliga händelsen i en annons, med eller utan bild, i tidningen.
Pris från 150 kr

• Boka din annons »»

Grattis

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.
Pris från 75 kr

• Boka din annons »»

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag. Du har fem olika storlekar att välja mellan.
Namn på bröllopsdagar
Pris från 150 kr

• Boka din annons »»

Tack

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild. Denna annonskategori hör till det som ska firas eller uppmärksammas.
Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.
Pris från 150 kr

• Boka din annons »»

Uppvaktning

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Pris från 150 kr

• Boka din annons »»