Hur skapar jag ett konto så jag kan läsa e-tidningen?

För att läsa e-tidningen behöver du förutom en prenumeration även ett digitalt konto för att logga in.

Du skapar själv ett konto genom att gå till vår sida för att aktivera konto.

Du kan också trycka på knappen ”Skapa konto” här på kundservice-sajten

Se bilden här nedanför för hur det ser ut.

Skapa inloggning

Du behöver mata in ditt kundnummer (finns på din faktura) eller personnummer och postnummer. Sedan behöver du ange en e-postadress och ett lösenord.

När allt är klart har du ett digitalt konto som är kopplat till din prenumeration och du kan logga in med din e-postadress och lösenord för att läsa e-tidningen.