Kom igång med e-tidningen

E-tidningen är en digital version av papperstidningen som du kan bläddra i, sida för sida, på samma sätt som i din papperstidning. Läs den enkelt på datorn, surfplattan eller i mobilen – var, när och hur du vill.

Du kan ta del av e-tidningen på flera sätt:

1. Via webbläsare i dator, surfplatta och mobil.
    • Läs vår steg-för-steg-guide.
  2. I en app som du kan ladda ner till surfplatta eller mobil, appen finns både för Android och IOS (Ipad och Iphone).
    • Läs vår steg-för-steg-guide.

Så läser du e-tidningen via webbläsare

Steg 1. Surfa in på gd.se och klicka på ”E-tidning” längst upp på sajten. Om du surfar i mobilen trycker du på meny-knappen högst upp till höger för att fälla ut menyn.

Steg 2. Högst upp ser du nu den senast publicerade e-tidningen. Längre ner finns tidigare publicerade utgåvor, eventuella övriga tidningar, bilagor, och längst ner tilläggsprodukter.
(På bilden nedan visas VLT, men det ser ut på liknande sätt i alla våra e-tidningar)

• Steg 3. Klicka på den e-tidning som du vill läsa, så visas en inloggnings-ruta.
    Logga in med din e-postadress och lösenord.
    Har du glömt ditt lösenord? Tryck på länken Glömt lösenord och följ instruktionerna.
    Saknar du inloggningsuppgifter? Tryck på länken Skapa konto och följ instruktionerna.

Steg 4. Du är nu inloggad och kan börja läsa e-tidningen.
Trevlig läsning!

Läs mer om finesserna i webbversionen av nya e-tidningen

Så läser du e-tidningen via appen

Steg 1. Gå till den här sidan och tryck på direktlänken till AppStore eller Google Play. Ladda ner appen för den tidning du prenumererar till din surfplatta eller mobil.
(Du kan förstås också öppna AppStore eller Google Play direkt och söka efter din tidnings namn och e-tidning)

Steg 2. När appen är nedladdad öppnar du den. Överst i appen visas den senast publicerade e-tidningen.  Längre ner hittar du mer läsning som bilagor och tilläggsprodukter.

Steg 3. Tryck på den tidning du vill läsa. Nu öppnas en inloggningsruta.

Steg 4. Logga in med din e-postadress och lösenord.

Har du glömt ditt lösenord? Tryck här för att få hjälp.
Har du inga inloggningsuppgifter? Tryck här för att aktivera ditt konto.

Steg 5. Klart. Trevlig läsning!

Obs! Nya e-tidningsappar lanseras under november-december 2018.

Läs mer om den nya e-tidningsappen för Android-enheter

Läs mer om den nya e-tidningsappen för IOS (ipad, iphone)