Kontakta oss!

Skriv till oss genom att fylla i formuläret här nedanför. Vi återkopplar till dig så fort vi kan. Logga in så slipper du själv fylla i kundnummer med mera.Eftersom du är inloggad är många uppgifter redan ifyllda
Vill du hellre prata med någon? › Se våra telefonnummer och öppettider.

Så här kontaktar du oss på Kundcenter

Telefonnummer till kundcenters växel: 010-709 79 00

Om du inte fått din tidning 026-54 10 70
Använd gärna vår självbetjäning
Öppet vardagar kl 7-14, lördagar 7-11, söndagar kl 8-12. Den 31 maj och 6 juni stängt.
Knappval: Tryck 1.

Prenumeration
Vill du prenumerera eller har frågor som gäller din papperstidning eller faktura:
Knappval: Tryck 2.

Digitalsupporten
Ditt konto, inloggning, livesändningar, e-tidningen:
Knappval: Tryck 3.
Öppet vardagar kl 6-16, lör- och aftnar kl 6-11, sön- och helgdagar kl 7-12. 31 maj och 6 juni stängt.

Vill du avsluta din prenumeration:
Knappval: Tryck 4.

Annonsering:
Knappval: Tryck 5.
Du får sedan två val.
Tryck 1. Om du har frågor om annonsering som privatperson, förening eller församling.
Tryck 2. För att kontakta en säljare.
Vardagar kl 8-16. Stängt alla lör-, sön- och helgdagar.

MittMedias växel: 010-709 70 00
Öppen vardagar kl 8-17. Stängt alla lör-, sön- och helgdagar.

Tipsa din tidning om nyheter:

Skriv i vår tipstjänst på gd.se/tipsa
eller ring och tipsa till 026-15 96 01
Du kan också skicka sms/mms till 72 023, inled meddelandet med GD