Välkommen till kundservice

för Hudiksvalls Tidning, Ljusnan, Söderhamns-Kuriren, Ljusdals-Posten och helahalsingland.se

Vill du bli kund? Läs om våra erbjudanden

Är du redan kund? Logga in för att få snabbast möjliga service.

Här har vi alltid öppet och aldrig kö.

Som inloggad kan du göra många ärenden själv!

Läs 28 e-tidningar - när du vill, var du vill

› Kom igång med e-tidningen –  ladda ner app eller läs på webben. Så loggar du in, så använder du appen.
› Läs alla 28 dagstidningar som e-tidning – ingår i din prenumeration – gäller privatkunder på Komplett, Helg, Plus Premium (f.d. Digital), Bandypuls.

Vem klappar ditt hjärta lite extra för?

Annonsera på Alla hjärtans dag 14 februari med en hälsning till en vän, ett barn, ett husdjur eller någon annan du håller kär. Självklart går det även bra att annonsera om annat värt att fira!
Prenumeranter annonserar alltid till ett billigare pris.
Välkommen med din annonsbokning

Vill du köpa lösnummer? Här hittar du våra återförsäljare - kartor

› Vill du köpa lösnummer av papperstidningen? Här hittar du alla återförsäljare av din lokaltidning – interaktiva kartor.

› Vill du köpa digitalt lösnummer att ladda ner? Här kan du ladda ner tidningar i pdf-format.

”Det bara krånglar, vad ska jag göra?"

› Krånglar det när du ska använda e-tidningen och andra digitala tjänster? Här är en enkel steg-för-steg-guide där du själv får tips om hur du kan lösa vanliga problem.

Läsarshoppen

.breadcrumbs{display: none;}

Hittar du inte det du letar efter?

<!–

var myLandbotLivechat = new LandbotLivechat({
index: ‘https://landbot.io/u/H-102558-INAKZF6KRW24JER2/index.html?title=DT’,
});

// Show a proactive message after 2 seconds
setTimeout(() => {
myLandbotLivechat.sendProactive(“Klicka för att få svar på vanliga frågor!”);