Hur gör jag för att läsa Aftonbladets e-tidning?

Sedan juni 2018 har prenumeranter på något av våra nyhetspaket Komplett, Helg eller Plus Premium (f.d. Digital) kunnat teckna ett tilläggspaket för att läsa Aftonbladets e-tidning till förmånligt pris.

Mittmedias samarbete med Aftonbladet avslutades 14 januari 2020 och Aftonbladets e-tidning finns inte längre tillgänglig via Mittmedias e-tidningar.

Från 15 januari 2020 erbjuds i stället Expressens e-tidning som tilläggspaket.

Du som var kund på Aftonbladets e-tidning som tilläggspaket får i stället Expressen som tilläggsprodukt från 15 januari, och du fortsätter ha ditt pris fram till 1 juli. Du kan säga upp din tilläggsprenumeration när du vill genom att logga in på ”Mitt konto”

Alla kunder som haft Aftonbladets tilläggspaket informerades via e-post i början av december 2019 om förändringen. Om du vill fortsätta läsa Aftonbladets e-tidning behöver du bli kund direkt hos Aftonbladet.