Hur loggar jag in för att läsa e-tidningen?

Är du redan prenumerant?

För att läsa e-tidningen behöver du ha ett inloggningskonto och en giltig prenumeration med något av paketen Komplett, Helg eller Plus Premium (f.d. Digital).

Om du prenumererar på papperstidningen ingår e-tidningen, men du behöver skaffa inloggningsuppgifter genom att aktivera ditt digitala konto. Läs här hur du aktiverar ditt konto

Om du är Plus-kund har du tillgång till plus-innehåll på webben men inte åtkomst till e-tidningen. Du behöver uppgradera ditt Plus-konto till Plus Premium för att få åtkomst till e-tidningen.
Kontakta kundservice för att uppgradera till från Plus till Plus Premium.

Som privatkund på något av paketen Komplett, Helg eller Plus Premium (f.d. Digital) har du tillgång till alla Mittmedias 28 dagstidningar som e-tidning. Här hittar du alla e-tidningar.

Om du vill läsa Expressen som e-tidning behöver du köpa ett tilläggspaket för bara 39 kr/månad. Läs mer om tilläggspaketet och hur du beställer

Problem med inloggningen?

Behöver du hjälp? Läs våra vanliga frågor och svar om inloggningsproblem

Kontakta vårt Kundcenter genom att skicka in ett webbformulär eller ringa under våra öppettider.

Läser du e-tidningen i appen?

Om du läser e-tidningen i e-tidningsappen för Android eller iOS så öppnar du appen och trycker på en utgåva. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad. Du behöver aldrig logga ut när du slutar läsa tidningen utan det är praktiskt att förbli inloggad.

Så fungerar e-tidningsappen för Android

Så fungerar e-tidningsappen för IOS (ipad, iphone)

Fler frågor och svar om e-tidningen

Så fungerar inloggningen via nyhetssajten

Om du läser e-tidningen på sajten helahalsingland.se så trycker du på länken E-tidning och kommer till “bokhyllan” för e-tidningen. Tryck på en utgåva för att få fram inloggnings-rutan. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad.

Steg 1. Gå till nyhetssajten och tryck på länken E-tidning
(På bilderna visas gd.se men det fungerar likadant på alla våra sajter)

Steg 2. Du kommer nu till “bokhyllan” som visar den senaste utgåvan av din tidning. Plus en del merläsning. Tryck på tidningen. Eller på “Logga in”-länken överst på sidan.

E-tidningen Gefle Dagblad

Steg 3. Inloggningsformuläret öppnar sig. Fyll i din e-postadress och lösenord för att logga in.

E-tidningen logga in

Steg 4. Du är inloggad och kan läsa e-tidningen.

Gefle Dagblad e-tidning

Problem med inloggningen?