Här har vi alltid öppet och aldrig kö

Ibland är det många som ringer till oss och det kan bli väntetid. Många ärenden kan du själva göra enkelt och smidigt direkt här på sajten, som t.ex. anmäla utebliven tidning, göra en adressändring, köpa eller avsluta en prenumeration.
Gör det själv – snabbt och enkelt, när du vill.

Kontakta kundcenter för personlig hjälp

Välj ärende i menyn och fyll i formuläret här nedanför, så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Vill du hellre prata med någon? › Se våra telefonnummer och öppettider.

Så här kontaktar du oss på Kundcenter

Telefonnummer till kundcenters växel: 010-709 79 00

Digitalsupporten (ditt konto, inloggning, e-tidningen):
Knappval: Tryck 3.
Öppet vardagar kl 6-16, lör- och aftnar kl 6-11, sön- och helgdagar kl 7-12. Nyårsdagen stängt.

Om du inte fått din tidning 010-709 80 83
Använd gärna vår självbetjäning)
Öppet vardagar kl 7-14, lördagar 7-11, söndagar kl 8-12. Stängt Juldagen, Annandag jul, Nyårsdagen och Trettondedag jul.

Prenumeration (fakturor, bli prenumerant eller säga upp en prenumeration):
Knappval: Tryck 1.

Annonsering (ändringar, bokning och frågor):
Knappval: Tryck 2.
Vardagar kl 8-16. Stängt alla lör-, sön- och helgdagar.

MittMedias växel: 010-709 70 00
Öppen vardagar kl 8-17. Stängt alla lör-, sön- och helgdagar.

Tipsa din tidning om nyheter:

Skriv i vår tipstjänst på helahalsingland.se/tipsa
eller ring och tipsa till 0650-355 55
Du kan också skicka sms/mms till 72 023, inled meddelandet med HH