Välkommen till kundservice

för Länstidningen Östersund

Vill du bli kund? Läs om våra erbjudanden

Är du redan kund? Logga in för att få snabbast möjliga service.

Här har vi alltid öppet och aldrig kö.

Som inloggad kan du göra många ärenden själv!

”Det bara krånglar, vad ska jag göra?"

Krånglar det när du ska använda e-tidningen och andra digitala tjänster? Här är en enkel steg-för-steg-guide där du själv får tips om hur du kan lösa vanliga problem.

Annonsera i tidningen och på internet

Sätt in familjeannons i tidningen och på internet – gör det själv med rabatt för prenumeranter

Läs e-tidningen - när du vill, var du vill

Kom igång med e-tidningen –  ladda ner app eller läs på webben. Så loggar du in, så använder du appen.

Gör det själv - snabbt och smidigt, när du vill!

Våra gör-det-själv-tjänster har alltid öppet och aldrig kö. Skapa nytt lösenord, anmäl utebliven tidning, uppehåll, ändra adress…  – när du vill.

Hittar du inte det du letar efter?