Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i LT (Länstidningen Södertälje)

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du för halva priset! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som inloggad kund från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i LT (Länstidningen i Södertälje) samt på nyhetssajten LT (Länstidningen Södertälje).

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare.

Allmänt för privatpersoner
Auktion&Loppis
Varor&Tjänster

Under Allmänt för privatpersoner annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb. Vi har även självbetjäning för Auktion&Loppis samt Varor&Tjänster.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på lt.se och i våra tidningar Länstidningen och Södertälje-Posten.