Hur kontaktar jag Läsarshoppen?

Om du vill fråga något om Läsarshoppens erbjudanden eller ett köp som du har gjort så kan skicka in din fråga här nedanför

Kontakta oss - Läsarshoppen - v2

• Har du frågor om Läsarshoppen? Läs gärna våra frågor och svar.

För personlig hjälp, fyll i formuläret nedanför

Om du är inloggad fylls många fält i automatiskt.

• Om du har frågor om din beställning i läsarshoppen, var vänlig ange det ordernummer du har fått på din orderbekräftelse.
  • Kryssa i nedan att du tagit del av våra allmänna villkor och personuppgiftspolicy.

Vill du hellre ringa?

Ring till vår växel: 010-709 70 00 vardagar kl 8-16.

Begär att få bli kopplad till Läsarshoppen.

Om det är många som ringer samtidigt kan det tyvärr bli väntetid.

Bästa tid att ringa brukar vara mellan 14-16 på eftermiddagen.