En del av MittMedia
Meny

Boka familjeannons

Här bokar du som kund din familjeannons till ordinarie pris.
Är du inloggad kund annonserar du från halva priset (gäller ej döds-, sorgtack eller in memoriam).

Jag är inloggad kund och vill annonsera billigare »»

Priserna nedan gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.

Bokningsstopp: Vårt ordinarie bokningsstopp är tre dagar före införandedagen kl 12 om du inte bokar själv här och kl 17 om du använder vår självbetjäning. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.
Våra tider för jul-, nyår och trettondagshelgerna hittar du här »»»

Bröllop,
Vigsel/Vigda

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi sex varianter; en textannons utan bild och sedan fem olika storlekar med bild.
Pris från 250 kr

Dagens ros

Under Dagens ros kan du tacka dem som hjälpt dig vid olyckan, de som hittade den tappade plånboken, hälsningar till personal på vårdinrättningar och skolor samt kärleksfulla ord utan någon som helst särskild anledning. Vi har två olika storlekar.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.
Pris från 100 kr

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.
Pris från 225 kr

Födda,
Välkommen
till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Båda annonskategorierna publiceras direkt efter godkännande från oss på webben. Vi har två olika varianter att välja på.
Pris från 250 kr

Förlovning

Den här annonskategorin använder du som har förlovat dig och vill berätta om det i tidningen. Du väljer själv om du vill ha bild.
Pris från 250 kr

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.
Pris från 150 kr

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag. Du har fem olika storlekar att välja mellan
Pris från 225 kr

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Denna annonskategori hör till det som ska firas.

Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.
Pris från 250 kr

Uppvaktning

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag.
Pris från 250 kr

Beställning av döds-, tack- eller in memoriam-annons

Hedra dina nära och kära med en annons. Vi ser helst att du vänder dig till en begravningsbyrå för denna typ av annonser, men du är självklart välkommen att beställa här.

Vill du hedra en person med en berättelse om deras liv vänd dig till familjeredaktionen.