Hur loggar jag in för att läsa det digitala innehållet?

Du som redan är prenumerant på något av våra nyhetspaket Total, Helg, Digital Bas eller Digital Premium behöver vara inloggad på ditt konto för att kunna ta del av låst innehåll.

Så här går det till:

Om du redan har inloggningsuppgifter

1. Klicka på Logga in uppe till höger på sajten.
2. Logga in med dina uppgifter som du angav när du skapade ditt konto.

Om du inte har inloggningsuppgifter

1. Klicka på länken överst på denna sida (du kan också gå via nyhetssajten och Logga in).
2. Du kommer till en ny sida där du fyller i kundnummer på den som tecknade prenumerationen, samt postnummer.
3. Klicka på ”Ok, fortsätt”.
4. Nu skapar du dina inloggningsuppgifter. Fyll i din e-postadress och resterande uppgifter. Glöm inte att spara inloggningsuppgifterna.
5. Läs igenom användarvillkoren och kryssa i rutan om du accepterar dessa.
6. Klicka på ”Aktivera konto”.
7. Du kommer nu att få ett mejl som bekräftar ditt skapande av konto samt även ett separat mejl där du väljer lösenord.