Hur gör jag för att få e-tidningen till företaget?

Om du vill att e-tidningen ska bli tillgänglig på jobbet kan du teckna en företagsprenumeration.

Med Digital Företag får upp till sex medarbetare tillgång till e-tidningen. Dessutom ingår tillgång till alla plus-artiklar på upp till 40 lokala nyhetssajter.

Läs mer om Digital Företag här

Gå till vår beställningssida för företag

Om du redan har en företagsprenumeration på papperstidningen (Komplett Företag) så ingår digital tillgång till e-tidningen och plus. Du behöver skapa ett inloggningskonto och kan sedan dela ut tillgång till dina medarbetare. Totalt ingår sex digitala konton till varje företagsprenumeration.