Hur hittar jag Aftonbladets e-tidning?

Du kan läsa Aftonbladet som e-tidning varje dag om du har tecknat ett tilläggspaket till din prenumeration. Läs mer här

Du hittar Aftonbladet antingen i din e-tidningsapp (via surfplatta eller mobil). Eller genom att gå in på länken E-tidning i webbläsaren (på dator, surfplatta eller mobil). Scrolla längst ner för att hitta Aftonbladet.

Ladda ner e-tidningsappen

Gå till e-tidningen direkt i webbläsaren.

Filmen nedan visar hur det ser ut i Hudiksvalls Tidnings app för ipad. Men det fungerar på liknande sätt i alla våra e-tidningar, oavsett om du läser på dator, i mobil eller surfplatta. Gå till e-tidningen och scrolla längst ner för att hitta Aftonbladet.

Aftonbladet etidning
Under fotbolls-VM hade du även tillgång till Sportbladets tre VM-bilagor via ditt tilläggspaket.