Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i tidningen samt nyhetssajten Östersunds-Posten

Priserna här gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.

Bokningsstopp: Vårt ordinarie bokningsstopp är två dagar före införandedagen kl 12 om du inte bokar själv här och kl 14 om du använder vår självbetjäning. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Information till Nordeakunder
Vi har återkommande problem med Direktbetalning (betalning via bankkontot) för dig som är Nordeakund. Vi kan tyvärr inte åtgärda detta själva. Vänligen använd kortbetalning i första hand.

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du för halva priset! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som inloggad kund från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Östersunds-Posten. Här hittar du även hälsningar till mors dag, fars dag m.fl. samt ett beställningsformulär för våra dödsannonser, sorgtack och in memoriam. Här bokar du till ordinarie pris.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på op.se och i våra tidningar Länstidningen i Östersund, Östersunds-Posten och Tidningen Härjedalen.

Radannonser
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Kyrkligt, Föreningar, Motor och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här. OBS! För att kunna boka annons behöver du ha en särskild annonsinloggning. Beställ inloggning här

Radannonser
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Under Diverse annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.

Evenemangstips
(betala mot faktura)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Jämtland/Härjedalen”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.

Evenemangstips
(betala direkt)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Jämtland/Härjedalen”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.