Annonsera i tidning och på internet

Familjeannonser, radannonser, köp&sälj, evenemangsguide

Välj kategori nedan för att gå vidare och boka annons själv!

Familjeannonser

Gratulera din student!

När du inte kan möta din kära student med en kram på skolgården kan du istället fira denne inför tusentals läsare i tidningen. Annonsera på vår temasida den 5 eller 12 juni med rabatterat pris.
Välj kategorin Familjebilden nedan, logga inte in utan boka till ordinarie pris. I betalsteget anger du en rabattkod så får du annonsen för halva priset. Se vilken kod du ska använda genom att klicka här >

Logga in som prenumerant för att boka själv med rabatt (OBS! Gäller ej döds-, tack eller in memoriam-annonser). Din annons publiceras i tidningen, på tidningens hemsida och familj.se

Lokus

Köp & sälj-annonser för privatpersoner. Publiceras både i tidning och på webb.

Radannonser

Textannons som publiceras i tidningen och når alla prenumeranter. Vill du annonsera under Fastigheter, Jobb, Nöje, Resor, Sport eller Utbildning – då kontaktar du en av våra säljare.

Evenemangstips

Textannons som publiceras i tidningen och når alla prenumeranter.

Vill du veta mer?

Du kan kontakta oss via webbformulär eller ringa under våra öppettider.