Hur skaffar jag autogiro?

Som kund har du möjlighet att betala din prenumeration via autogiro. Autogiro innebär månadsvis betalning och dragningen från ditt bankkonto sker den 27:e varje månad. Betalningen är alltid i förskott.

Innan du kan betala via autogiro behöver du lämna ett autogiromedgivande till oss. Det kan ske på två sätt.

Metod 1: Logga in på internetbanken. Logga in på din bank och sök fram MittMedia AB* och ange sedan det bankgiro som gäller för din betalning. När vi fått informationen från banken börjar vi ta betalt.

(* Undantag: Om du prenumererar på någon av tidningarna Dala-Demokraten eller Länstidningen i Östersund söker du i stället upp tidningens namn.)

Läs mer på bankernas egna webbplatser:  › Handelsbanken  › Nordea   › SEB  › Swedbank

 

Metod 2: Skicka in pappersblankett. Ladda hem blanketten för autogiro och skriv ut den. Du fyller i blanketten med dina uppgifter och skickar sedan tillbaka blanketten till oss med post. Det är viktigt att namn och personnummer stämmer med de som vi har angivna i vårt prenumerationssystem. När vi mottagit autogiromedgivandet tar vi betalt via autogiro, förutsatt att det är godkänt av ekonomiavdelningen.

Om du tidigare haft en prenumeration hos oss och betalat med autogiro behöver du skicka in ny medgivandeblankett. Kontakta kundservice om du behöver hjälp.

Autogiromedgivande

Ladda ner blanketten för att ansöka om autogiro »