Problem att logga in i e-tidningen för vissa användare

Vissa kunder har under de senaste dagarna rapporterat problem med att logga in i e-tidningen.
Felet drabbar främst kunder på ÖA, TÅ och ÖP.

Vi beklagar problemen.

Problemet ska vara löst från och med 17 juli och berodde på ett fel i kommunikationen mellan våra bakomliggande system.

Om du skulle ha fortsatta problem att logga in i e-tidningen, läs gärna vår hjälpsida om vanliga inloggnings-problem. Där hittar du även kontaktuppgifter till kundcenter som kan hjälpa dig.