Läs e-tidningen!

Sala AllehandaVLT (Vestmanlands Läns Tidning)
Som prenumerant på Sala Allehanda har du även tillgång till VLT:s e-tidning.

Vill du bli prenumerant? Här kan du välja nyhetspaket

NYHET från 20 november:  Nu kan du som prenumerant på något av paketen Komplett, Helg och Digital läsa samtliga 28 e-tidningar från Mittmedia. Ladda hem app eller läs direkt i webbläsare. Här hittar du alla e-tidningar som ingår.

Hjälp med e-tidningen

› Ladda hem e-tidningsappen till surfplatta och mobil

› Så funkar e-tidningsappen i Android-enheter

› Så funkar e-tidningsappen i IOS (ipad och iphone)

› Hjälp att logga in i e-tidningsappen
› Hjälp att uppdatera e-tidningsappen

› Läs e-tidningen direkt i webbläsaren

› Så läser du e-tidningen på dator, surfplatta och mobil – utan app (ny kontrollpanel från augusti 2019)

Tekniska problem med e-tidningen? Skicka in en felrapport!

Frågor och svar om e-tidningen