Hur loggar jag in för att läsa e-tidningen?

För att läsa e-tidningen behöver du ha ett inloggningskonto och en giltig prenumeration med något av paketen Komplett, Helg eller Digital.  Om du är Plus-kund har du inte åtkomst till e-tidningen.

Om du prenumererar på papperstidningen behöver du skaffa inloggningsuppgifter genom att aktivera ditt konto. Läs här hur du aktiverar ditt konto

Vill du läsa Aftonbladets e-tidning? Läs mer om tilläggspaketet.

Problem med inloggningen?

Behöver du hjälp? Läs våra vanliga frågor och svar om inloggningsproblem

Kontakta vårt Kundcenter genom att skicka in ett webbformulär eller ringa under våra öppettider.

Läser du e-tidningen i appen?

Om du läser e-tidningen i e-tidningsappen för Android eller IOS så öppnar du appen och trycker på en utgåva. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad. Du behöver aldrig logga ut när du slutar läsa tidningen utan det är praktiskt att förbli inloggad.

Så fungerar e-tidningsappen för Android

Så fungerar e-tidningsappen för IOS (ipad, iphone)

Fler frågor och svar om e-tidningen

Så fungerar inloggningen via nyhetssajten

Om du läser e-tidningen på sajten salaallehanda.com så trycker du på länken E-tidning och kommer till “bokhyllan” för e-tidningen. Tryck på en utgåva för att få fram inloggnings-rutan. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad.

Steg 1. Gå till nyhetssajten och tryck på länken E-tidning
(På bilderna visas gd.se men det fungerar likadant på alla våra sajter)

Steg 2. Du kommer nu till “bokhyllan” som visar den senaste utgåvan av din tidning. Plus en del merläsning. Tryck på tidningen. Eller på “Logga in”-länken överst på sidan.

E-tidningen Gefle Dagblad

Steg 3. Inloggningsformuläret öppnar sig. Fyll i din e-postadress och lösenord för att logga in.

E-tidningen logga in

Steg 4. Du är inloggad och kan läsa e-tidningen.

Gefle Dagblad e-tidning

Problem med inloggningen?