Hur loggar jag in för att läsa e-tidningen?

Är du prenumerant men saknar inloggningsuppgifter? Läs här hur du aktiverar ditt konto

Vill du läsa Aftonbladets e-tidning? Läs mer om tilläggspaketet.

Problem att logga in? Läs vanliga frågor och svar.

———-

Om du läser e-tidningen på sajten salaallehanda.com så trycker du på länken E-tidning och kommer till “bokhyllan” för e-tidningen. Tryck på en utgåva för att få fram inloggnings-rutan. Skriv in din e-postadress och lösenord så är du inloggad.

Steg 1. Gå till nyhetssajten och tryck på länken E-tidning
(På bilderna visas gd.se men det fungerar likadant på alla våra sajter)

Steg 2. Du kommer nu till “bokhyllan” som visar den senaste utgåvan av din tidning. Plus en del merläsning. Tryck på tidningen. Eller på “Logga in”-länken överst på sidan.

E-tidningen Gefle Dagblad

Steg 3. Inloggningsformuläret öppnar sig. Fyll i din e-postadress och lösenord för att logga in.

E-tidningen logga in

Steg 4. Du är inloggad och kan läsa e-tidningen.

Gefle Dagblad e-tidning

Problem med inloggningen?