Glad Påsk!
Vårt kundcenter har stängt på Långfredagen, 19 april, och på Annandag påsk, 22 april.
För övriga öppettider och hur du kontaktar oss se i botten på denna sida.

Här har vi alltid öppet och aldrig kö

Ibland är det många som ringer till oss och det kan bli väntetid. Många ärenden kan du själva göra enkelt och smidigt direkt här på sajten, som t.ex. anmäla utebliven tidning, göra en adressändring, köpa eller avsluta en prenumeration.
Gör det själv – snabbt och enkelt, när du vill!

Kontakta kundcenter för personlig hjälp

Välj ärende i menyn och fyll i formuläret här nedanför, så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Vill du hellre prata med någon? › Se våra telefonnummer och öppettider

Så här kontaktar du oss på Kundcenter

Telefonnummer till kundcenters växel: 010-709 79 00

Om du inte fått din tidning 0224-561 40
Använd gärna vår självbetjäning
Öppet vardagar kl 7-14, lördagar 7-11, söndagar kl 8-12. Stängt Långfredagen och Annandag påsk.
Knappval: Tryck 1.

Prenumeration
Vill du prenumerera eller har frågor som gäller din papperstidning eller faktura:
Knappval: Tryck 2.

Digitalsupporten
Ditt konto, inloggning, livesändningar, e-tidningen:
Knappval: Tryck 3.
Öppet vardagar kl 6-16, lör- och aftnar kl 6-11, sön- och helgdagar kl 7-12. Långfredagen och Annandag påsk stängt.

Vill du avsluta din prenumeration:
Knappval: Tryck 4.

Annonsering:
Knappval: Tryck 5.
Du får sedan två val.
Tryck 1. Om du har frågor om annonsering som privatperson, förening eller församling.
Tryck 2. För att kontakta en säljare.
Vardagar kl 8-16. Stängt alla lör-, sön- och helgdagar.

MittMedias växel: 010-709 70 00
Öppen vardagar kl 8-17. Stängt alla lör-, sön- och helgdagar.

Tipsa din tidning om nyheter:

Skriv i vår tipstjänst på salaallehanda.com/tipsa
eller ring och tipsa till 0224-561 36
Du kan också skicka sms/mms till 72 023, inled meddelandet med SA