\n
En del av Bonnier News Local
Meny

Ta inte semester från din tidning!

Här kan du logga in och enkelt anmäla tillfällig adressändring.

Logga in och ändra adress!

Kan du inte logga in? Här kan du få hjälp!

Bra att du är inloggad! Här kan du enkelt anmäla tillfällig adressändring.

Anmäl tillfällig adressändring!

<!–

–>

Semestertider och lata dagar i solen närmar sig. Därför vill vi tipsa dig som till exempel flyttar till stugan under sommaren, men inte vill vara utan dina lokala nyheter, att göra din tillfälliga adressändring redan nu. Enklast gör din tillfälliga adressändring via vår självservicelänk direkt här på sajten. I vår självbetjäning sparas din adress, så att nästa gång du adressändrar går det snabbt och smidigt.

En tillfällig adressändring behöver vara minst två dagar lång, men kan pågå så länge du behöver. Tidningen kan bara adressändras inom Sverige.

Kan du inte logga in? Du kan också skicka in din adressändring via vårt kontaktformulär. Välj ”Övriga prenumerationsärenden” i ärende-menyn. Där finns också telefonnummer och öppettider om du vill ringa.

E-tidningen – var du än befinner dig i världen

Du vet väl om att du även kan läsa e-tidningen? Den är en digital version av papperstidningen och ingår i din prenumeration (nyhetspaket Komplett, Helg och Digital). Med den kan du alltid ta med dig dina goda vanor och läsa tidningen, lösa digitalt korsord eller sudoku vart du än befinner dig.
Den är enkel att ladda ned och bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen. Bäst är läsupplevelsen i vår e-tidningsapp, som du hittar via App store eller Google play.

Det enda du behöver göra för att ta del av den är att logga in på st.nu och klicka på länken e-tidning.

Nyfiken på e-tidningen? Läs allt om den här.

Trevlig sommar önskar kundcenter!