Fungerar det att titta på livesändningen via min Chromecast?

Ja, om du har en Android telefon kan du casta från webbläsaren eller i app samt om du använder Chrome webbläsare på en dator. Se då till att telefon eller dator är ansluten till samma nätverk som din Chromecast så kan du casta inslag och livesändningar.
Om du har en Apple-enhet kan du inte casta från den.

Läs mer hos Google om hur du kommer igång med din chromecast.

Observera att våra sändningar enbart går att casta från webbläsaren Google Chrome på dator eller mobil.