Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att boka din annons i Tidningen Härjedalen

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du för halva priset! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som inloggad kund från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Tidningen Härjedalen. Här hittar du även hälsningar till mors dag, fars dag m.fl. samt ett beställningsformulär för våra dödsannonser, sorgtack och in memoriam. Här bokar du till ordinarie pris.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare. Din tidningsannons publiceras i Östersunds Posten och Länstidningen.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på tidningenharjedalen.se och i våra tidningar Länstidningen, Tidningen Härjedalen och Östersunds Posten.

Radannonser
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här.

Radannonser
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Under Diverse annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.

Evenemangstips
(betala mot faktura)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Jämtland/Härjedalen”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.

Evenemangstips
(betala direkt)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Jämtland/Härjedalen”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.