Jag har bytt mejladress och nu kan jag inte längre logga in, vad ska jag göra?

Då du bytt mejladress och vill använda den för ditt konto hos oss, kan du logga in med din gamla mejladress och klicka på ”mitt konto”, för att fylla i din nya mejladress. Klicka på spara. Nästa gång du loggar in använder du din nya mejladress.

Du kan också höra av dig till oss på kundcenter, så hjälper vi dig att byta mejladress.