Ny e-tidningsapp för Android och IOS - läs om hur du loggar in

Den 21 november rullades Tidningen Härjedalens nya e-tidningsapp ut för Android och IOS.

För dig som användare betyder det att du måste logga in igen med din e-postadress och lösenord.

Om du inte får automatisk får den nya appen till din surfplatta eller mobil måste du uppdatera manuellt.

Läs nedan hur du kan få hjälp.

<strong>Hjälp med nya appen:</strong>

<a href=”https://kundservice.bonniernewslocal.se/tidningen-harjedalen/fragor-och-svar/e-tidningen/hur-uppdaterar-jag-min-e-tidningsapp/”>Behöver du hjälp att uppdatera appen? Läs mer här.</a>

<a href=”https://kundservice.bonniernewslocal.se//tidningen-harjedalen/fragor-och-svar/e-tidningen/varfor-kan-jag-inte-logga-in-pa-e-tidningen/”>Behöver du hjälp att logga in? Läs mer här.</a>

<p style=”background-color: lightyellow;”><strong>Info om IOS!</strong> Det finns ett fel i vissa versioner av e-tidningsappen, som kan beröra dig som försöker logga in med ipad i liggande läge! Då fryser appen i vissa fall. En lösning är att tvångsavsluta appen och i stället logga in i stående läge. När du är inloggad kan du vrida appen till liggande läge igen. Våra utvecklare arbetar på att åtgärda felet. (19 november)
</p>

<div style=”background-color: lightyellow;”><strong>Info om Android!</strong> Vi har hittat ett fel i senaste versionen av <strong>Android-appen</strong> (version 7.6.1) som berör dig som använder appen i offline-läge. Om du vill använda appen i offline-läge så kan du inte starta appen efter omstart av enheten.  Rådet tills vidare är att inte stänga av enheten om du vill använda den i offline-läge. Våra utvecklare arbetar på en lösning. <em>(21 november)</em></div>

&nbsp;

<strong>Lär dig de nya funktionerna:</strong>

<a href=”https://kundservice.bonniernewslocal.se/tidningen-harjedalen/fragor-och-svar/e-tidningen/hur-fungerar-nya-android-appen-for-e-tidningen/”>Så funkar nya e-tidningsappen för Android. </a>

<a href=”https://kundservice.bonniernewslocal.se/tidningen-harjedalen/fragor-och-svar/e-tidningen/hur-fungerar-nya-appen-for-e-tidningen/”>Så funkar nya e-tidningsappen för IOS</a> (ipad, iphone)