Ta del av allt som ingår i din prenumeration!

Din prenumeration på Mittmedia innehåller så mycket mer än papperstidningen! Genom att logga in på någon av våra nyhetssajter får du ut maximalt av din prenumeration och kan vara säker på att få hela flödet av nyhetshändelser. Du får dessutom de senaste lokala nyheterna, uppdaterat dygnet runt.

Det här får du:

– Tillgång till allt material på din lokala nyhetssajt, samt alla övriga sajter i Mittmedia, bara du loggar in. Skapa inloggningsuppgifter här!
– Tillgång till e-tidningen när, var och hur du vill – gäller för prenumeranter på vårt Komplett, Helg eller Digitalpaket. E-tidningen finns att läsa redan kl. 01.00 varje natt.
– Tillgång till allt plusmärkt innehåll av faktagranskade och opartiska lokalnyheter i nyhetsappen.
– Tillgång till fler än 40 nyhetssajter från Umeå i norr till Markaryd i söder genom samarbetet Sveriges Lokalnyheter.
– Exklusiva erbjudanden på läsarshoppen.se

Hur funkar Sveriges Lokalnyheter

Sveriges Lokalnyheter är en del av Mittmedia och namnet på ett samarbete som ger dig tillgång till nyheter från nästan hela Sverige. Som prenumerant hos oss på mittmedia.se har du tillgång till lokala nyheter på fler än 40 sajter och appar – helt utan extra kostnad.

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och logga in på de sajter och appar du är intresserad av, som ingår i samarbetet. Använd samma e-postadress som på mittmedia.se Du hittar alla appar och sajter som du har tillgång till på sverigeslokalnyheter.se

Vad betyder egentligen sajt, app eller e-tidning?

Nyhetssajt

Alla lokala tidningars hemsida är en nyhetssajt. Du kommer åt den på datorer, surfplattor och i mobiltelefoner.

App
Ett program på mobilen eller surfplattan. Den förenklar för dig att läsa en av våra lokala e-tidningar.
Med vår nyhetsapp kan du skräddarsy lokala nyheter utifrån var du bor och det ämnen som intresserar dig.

E-tidning

E-tidningen är den digitala versionen av papperstidningen och finns tillgänglig på alla nyhetssajter och via alla lokala e-tidningsappar.
Du kan även läsa gamla tidningar i e-tidningsarkivet.

På följande Mittmedia-sajter, med tillhörande appar, har du som kund tillgång till allt plusmärkt innehåll.

DALARNA
Dalarnas Tidningar. Besök sajt
Dalademokraten. Besök sajt
Avesta Tidning. Besök sajt

GÄVLE
Gefle Dagblad. Besök sajt
Arbetarbladet. Besök sajt

HÄLSINGLAND
Helahälsingland. Besök sajt

JÄMTLAND
Östersunds-Posten. Besök sajt
Länstidningen. Besök sajt
Tidningen Härjedalen. Besök sajt

STOCKHOLM
Norrtelje Tidning. Besök sajt
Länstidningen Södertälje. Besök sajt
Nynäshamns Posten. Besök sajt

VÄSTERNORRLAND
Allehanda. Besök sajt
Sundsvalls Tidning. Besök sajt

VÄSTMANLAND
Vestmanlands Läns Tidning. Besök sajt
Sala Allehanda. Besök sajt
Fagersta-Posten. Besök sajt
Bärgslagsbladet och Arboga Tidning. Besök sajt

ÖREBRO
Nerikes Allehanda. Besök sajt

SPORT

Bandypuls. Besök sajt
Hockeypuls. Besök sajt