Boka familjeannons

Här bokar du som kund din familjeannons till ordinarie pris.
Är du inloggad kund annonserar du gratis (gäller ej döds-, sorgtack eller in memoriam).

Jag är inloggad kund och vill annonsera gratis »»

Priserna nedan gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.
Bokningsstopp: Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Bröllop,
Vigsel/Vigda

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi sex varianter; en textannons utan bild och sedan fem olika storlekar med bild.

Dagens ros

Under Dagens ros kan du tacka dem som hjälpt dig vid olyckan, de som hittade den tappade plånboken, hälsningar till personal på vårdinrättningar och skolor samt kärleksfulla ord utan någon som helst särskild anledning. Vi har två olika storlekar.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.

Födda,
Välkommen
till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Båda annonskategorierna publiceras direkt efter godkännande från oss på webben. Vi har två olika varianter att välja på.

Förlovning

Den här annonskategorin använder du som har förlovat dig och vill berätta om det i tidningen. Du väljer själv om du vill ha bild.

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.

Hälsningar - Examen

Den här annonskategorin använder du för hälsningar på Alla hjärtans dag, mors dag, skolavslutningen, till minne av de som gått bort, fars dag och hälsningar vid jul- och nyår. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag. Du har fem olika storlekar att välja mellan

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Denna annonskategori hör till det som ska firas.

Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.

Uppvaktning

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag.

Döds- och minnesannonsering

Hedra dina nära och kära med en annons. Vi ser helst att du vänder dig till en begravningsbyrå för denna typ av annonser, men du är självklart välkommen att beställa här.